Wierda Accountants is in 1991 opgericht door Mark Wierda en in 2001 vestigde het kantoor zich in Uithoorn. Jos van Nes startte zijn carrière bij Wierda in 2002. Het begin van een mooie jarenlange samenwerking. Op 2 januari 2020 tekende Jos en Mark bij de notaris voor de naamswijziging en de overdracht van de aandelen. Wierda Van Nes is vanaf dat moment een feit. Met in totaal zes medewerkers levert Wierda Van Nes een actieve bijdrage aan de continuïteit van diverse ondernemingen in het Midden- en Kleinbedrijf (MKB).

Iedere MKB ondernemer kan bij Wierda Van Nes terecht voor administratieve dienstverlening, fiscale dienstverlening en salarisverwerking. Maar onze dienstverlening gaat verder. Zo kunt u bij ons ook aankloppen voor advies over pensioenregelingen, subsidies, juridische ondersteuning en financiële planning. Voor zeer specifieke kwesties maken we gebruik van een netwerk aan specialisten.

Bij Wierda Van Nes staat ú altijd centraal. U als mens bent voor ons belangrijk. In alle opzichten vormt u het middelpunt van onze dienstverlening. Wanneer u daar behoefte aan heeft, maken wij daarom altijd ruimte en tijd voor u vrij.

Ons motto is niet voor niets: ‘door weer en wind voor MKB ondernemers!’

Verwacht echter niet dat wij voortdurend ja-knikken of de zaken mooier voordoen dan ze in werkelijkheid zijn. Integendeel, wij bekijken uw ondernemerszaken steevast met een nuchtere en (positief) kritische blik. We denken actief met u mee als uw betrokken teamgenoot in ondernemen. Het gezamenlijke doel: een gezonde financiële huishouding en een optimaal ingerichte bedrijfsstructuur.

Benieuwd of wij inderdaad uw ideale sparringpartner in ondernemen zijn? Neemt u gerust vrijblijvend contact op met Jos van Nes of Mark Wierda. Zij gaan graag met u in gesprek.

Wierda-Accountants-3

Team Wierda Van Nes B.V.

Kennis en kunde op peil houden!

Wij tillen zwaar aan de deskundigheid van onze medewerkers.  Permanente educatie is dan ook een must voor iedereen die werkzaam is bij ons.  Op de hoogte zijn van recente ontwikkelingen is immers pure noodzaak voor een goede advisering aan u.